منتدى الأرانب للجميع
حد شامم ريحة المكرونة بالباشميل  343215

أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم ، في منتديات الأرانب للجميع .
المرجو منك أن تقوم بتسجـيل الدخول لتقوم بالمشاركة معنا. إن لم يكن لـديك حساب بعـد ، نتشرف بدعوتك لإنشائه بالتسجيل لديـنا . سنكون سعـداء جدا بانضمامك الي اسرة المنتدى . مع تحيات الإدارة

حد شامم ريحة المكرونة بالباشميل  Rabbit10


منتدى الأرانب للجميع
حد شامم ريحة المكرونة بالباشميل  343215

أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم ، في منتديات الأرانب للجميع .
المرجو منك أن تقوم بتسجـيل الدخول لتقوم بالمشاركة معنا. إن لم يكن لـديك حساب بعـد ، نتشرف بدعوتك لإنشائه بالتسجيل لديـنا . سنكون سعـداء جدا بانضمامك الي اسرة المنتدى . مع تحيات الإدارة

حد شامم ريحة المكرونة بالباشميل  Rabbit10

منتدى الأرانب للجميع
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى الأرانب للجميع دخول

أول منتدى عربى رائد في مجال تربية الأرانب ومستلزماتها ... يضم صفوة خبراء المجال ويعتبر الوجهة الأولى لمربي الأرانب فى العالم العربي ، حيث يساعد أصحاب الأرانب والحيوانات بأمورتربيتها ورعايتها وكيفية التعامل معها ، تجد به أيضا كل ما يهمك عن الزراعة وتربية


حد شامم ريحة المكرونة بالباشميل

power_settings_newقم بتسجيل الدخول للرد

09062015
حد شامم ريحة المكرونة بالباشميل

اهلا وسهلا بكم فى المطبخ هنعمل النهاردة مع بعض المكرونة بالباشميل

يعنى هنعمل مكرونة .....ولحمة مفرومة ........باشميل

المقادير :
نص كيلو مكرونة قلم
4لتر ماء مغلى
نص كيلو لحمة مفرومة
بصلة كبيرة
2 فلفل رومى
1 جزرة
فلفل
ملح
زعتر
كبابة صينى وسنة روزمارى
4 ملاعق دقيق
لتر لبن
سمنة او زبدة

الاول المكرونة

هنغلى مية على النار ونحط معاها ملح وبعد لما تغلى هنحط المكرونة القلم ونسيبها حوالى ربع ساعة مع التقليب المستمر علشان متعجنش

ثانيا اللحمة

هنفرم بصلة كبيرة مع الفلفل رومى مع الجزرة وبعدين نشوحهم على النار بسمنة لحد اللون الدهبى نحط عليهم اللحمة المفرومة ونقلبهم مع بعض كويس ونضيف الملح والفلفل والزعتر والكبابة والروزمارى ونقلبهم مع اللحمة كويس ونسيبها على نار هادية تنزل ميتها لحد ما تستوى

ثالثا الباشميل

نسخن السمنة بس مش اوى ونضيف عليها الدقيق ونقلب لحد ما الدقيق يبدأ لونه يتغير هنضيف عليه الملح والفلفل وبعدين نحط اللبن تدريجيا  بارد مش سخن مع التقليب علشان ميكلكعش ونطفى النار ونسيبه يبرد وبعدين نكسر عليه بيضة  وممكن نضيف معلقة صلصة عليه حسب الرغبة

وبكدة بقى عندنا ال3 حاجات نبدأ نرص

1- ندهن صينية متوسطة بالسمن
2-نحط طبقة باشميل خفيفة
3-نحط نص كمية المكرونة
4-نحط اللحمة
5-باقى كمية المكرونة
6- وبعدين طبقة الباشميل الباقية ونخليها تغطى كل المكرونة
7-نضيف على الوش جبنة باروميزان او موتزريلا للى عايز
8- ندخلها الفرن ونفتح الشواية علشان الوش يحمر

حد شامم ريحة المكرونة بالباشميل  262639014




وبالهنا والشفا

تعاليق

احمد السيسى
حرام عليكى يا دكتوره هتجوعى المنتدي
eman mohamed
حرام عليكى يا دكتوره هتجوعى المنتدي


هههههههههههه وهو المطلوب اثباته عايزاكم تجوعوا علشان تضطروا تدخلوا المطبخ lol!

1015

1017
محمد طويله
جوعتمونا
eman mohamed
اتفضلوا معانا طيب Very Happy

1007
power_settings_newقم بتسجيل الدخول للرد
privacy_tip صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى